Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 26163 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

02.07.2009, 21:48

Feliutele de piersici nu se topesc? Dulceata nu se prezinta ca un gem?

Michelle 1

02.07.2009, 21:49

nu,raman intregi...cel putin mie mi-au ramas intregi...azi am facut si uite in poza se vad feliutile...

Bunica 1

02.07.2009, 21:51

Ca sa se mentina feliuta de piersica intreaga terbuia pusa in zeama de var! Nu te supara pe mine pentru observatia facuta , dar mie mi se pare ca feliutele de piersica sunt sfaramate.

Bunica 1

02.07.2009, 21:53

Am vazut poza.Felicitari!

Michelle 1

02.07.2009, 21:53

pacat ca nu te pot servi....eu iti spun ce mi-o iesit...tu crezi ce doresti...nu ma supar eu usor....oricum mutumesc de mesaj

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Michelle, bine ai venit printre bucatarasi. Primul nostru cadou pentru tine este inscrierea in catalogul blogosferei culinare: http://www.bucataras.ro/bloguri/3758/bucataria_denysei.html

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Si, te anuntam de acum. Duminica seara avem party online .... Decernam premiile Bucataras pe iunie

Bucataras 1

02.07.2009, 23:01

Si acum am fugit sa-ti dau cite 5 furculite la fiecare reteta

Michelle 1

02.07.2009, 23:06

MULTUMESC

Oana 1

02.07.2009, 23:29

Bine ai venit, Michelle! Super reteta, cred ca e foarte buna dulceata

Michelle 1

15.09.2009, 08:58

Cris cum ti-o iesit dulceatza?

Michelle 1

17.09.2009, 16:13

nici dupa racire nu so inchegat?

Michelle 1

17.09.2009, 16:16

nu stiu unde ai putut da gres...ce potzi face pentru a o inchega... hmmmm
pai altceva nu imi trece prin cap decat sa faci un sirop din 150 grame zahar si 50 ml apa......si adaugi peste dulceata si o mai fierbi cca 30 min... sper sa reusesti....
scuze de intarziere..

Michelle 1

17.09.2009, 16:17

ai cantarit piersicile cu tot cu samburi sau fara?
trebuie kg zahar la kg piersici fara samburi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici