Dulceata de piersici

de Lau in Dulceata / Gem, 11 Iul 2011 | 4269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul se pun la foc mic, iar cand siropul se leaga se adauga piersicile spalate si taiate felii(cine doreste le poate curata si de pielita)

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand dulceata se leaga. Cand este aproape gata se adauga zeama de lamaie

Se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune in borcane

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici