Dulceata de visine

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.

Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.

Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.

Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).

Mie mi-au iesit  4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.

-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .

- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele

-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.

TIPS-URI

1

mi-am facut singura etichetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

06.07.2013, 20:48

Foarte, foarte bun. Am facut si eu saptamana asta si a iesit o bunatate

Merisor 1

06.07.2013, 20:49

Preferata mea!

diaconta 1

06.07.2013, 21:46

foarte buna
bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine