Dulceata din coaja de pepene verde

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 4491 vizualizari

 

As mai incerca si o combinatie cu apa de trandafir

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaja de pepene
  • 300 g zahar
  • o cescuta de apa
  • 1 lingura scortisoara Kotanyi
  • 1 lingurita nucsoara Kotanyi
  • 1 lingurita ghimbir Kotanyi
  • cateva boabe cardamon crapate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coaja de pepene verde:

Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor. Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coaja de pepene verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pepenasi la otet