Dum Aaloo - Curry cu cartofi

de retetepersane in Mancaruri de post, 25 Ian 2011 | 6487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari
  • 2 cepe date pe razatoare
  • 4 catei de usturoi tocati marunt
  • 2 linguri de ghimbir razuit (in poza este sub frunzele de patrunjel)
  • rosii decojite taiate sau piure de rosii
  • 2 lingurite coriandru macinat
  • 2 lingurite turmeric
  • 2 lingurite garam masala
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 2 ardei iuti uscati (optional)
  • sare, dupa gust
  • patrunjel verde - daca aveti coriandru este si mai bine
  • Ulei , 4 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dum Aaloo - Curry cu cartofi:

1. Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Cand sunt fierti, ii curatati si ii taiati cuburi.
2. Intr-o cratita, incingeti uleiul si prajiti ceapa, usturoiul si ghimbirul.
3. Adaugati condimentele, amestecati si puneti rosiile si o cana de apa.
4. Adaugati si cartofii si mai lasati sa fiarba 10 minute.
5. Se serveste cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dum Aaloo - Curry cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (12)

susu 1

26.01.2011, 14:47

Nemaipomeniti, am salvat reteta. Condimentele si ingredientele des folosite de mine, o nebunie

retetepersane 1

26.01.2011, 21:29

adry88 1

10.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi de post, cu spanac