Pentru coji: amestecam faina+sare+zahar .
Intr-un vas pe foc punem untul +apa pana fierb.
Dam deoparte si turnam toata faina amestecand puternic.
Punem iar pe foc si amestecam pana se desprinde coca de pe peretii vasului.
Punem intr-un bol amestecul si il mixam la viteza mica ca sa se racoreasca coca.
Cand s-a racit adaugam ouale care au fost batute usor inainte.
Omogenizam.
Spritam in tava gramajoare .
Coacem in cuptorul bine incins la foc iute 15 minute apoi 30-40 minute la foc mediu. Nu deschidem usa cuptorului.Se vor lasa.
Dupa ce stingem focul le mai lasam in cuptor cu usa intredeschisa 15 min.ca sa se usuce bine.
Dupa ce s-au racit,taiem capacele,umplem cu crema, punem gatul de lebada,capacelul il taiem in 2 (aripi) si pudram cu zahar.
Gaturile le facem din aceeasi coca, niste bastonase , S-uri. Nu prea le-am nimerit.
Crema: se face conform instructiunilor de pe plic, dar ca ar fi bine sa puneti mai putin lapte ca sa iasa mai groasa .