Cojile se fac astfel: se fierbe apa cu uleiul si putina sare, apoi se pune faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea tare nici prea moale. Se da la racit.
Intre timp se face crema astfel: se pune laptele la fiert cu zaharul,dupa ce a fiert se ia o cana din laptele fiert si se amesteca bine cu amidonul apoi se toarna in restul de lapte in fir subtire si se lasa sa se ingroase amestecand continuu sa nu se lipeasca. Cand s-a ingrosat se da de pe aragaz si se pune untul, esenta de vanilie si dupa racire capsunile tocate.
Dupa ce s-a racit coca ptr coji se pun pe rand oualele si se amesteca bine apoi cu o punga se formeaza bastonase in tava cu foaie de copt. Se dau la copt, nu se deschide aragazul in timpul coacerii ptr ca se lasa cojile, iar cand sunt gata se intredeschide cuptorul si se mai lasa 5 minute ca sa nu se lase cojile.
Se taie fiecare coaja de eclere pe mijloc si se umplu cu crema de capsuni,pe deasupra se orneaza cu ciocolata topita(daca ciocolata topita e prea tare se inmoaie cu putin lapte si putin unt)si peste ciocolata se pun capsuni trase in ciocolata.