Escalop de vitel cu ciuperci

de gaby_duceag in Vita, 21 Iul 2011 | 10016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 4 portii
  • 400 gr carne vitel
  • 200 gr ciuperci
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin
  • 100 ml supa
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
  • 3 linguri smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel cu ciuperci:

Se portioneaza carnea ca pentru snitele. Se bate cu ciocanul pentru carne, pe ambele parti. Se condimenteaza feliile cu sare si piper si se trec prin faina.

Se incinge ulei in tigaie. Se pun bucatile de carne si se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot si se pastreaza la cald.

In uleiul ramas se pune untul si se topeste. Se adauga usturoiul feliat si se caleste timp de un minut. Se adauga si ciupercile si se mai calesc putin. Se pun feliile de carne, vinul si supa , se da focul la mediu si se lasa sa fiarba cu capac 20-25 minute, pana ce se face sosul grosut. Se adauga smantana, boia dupa gust si se potriveste gustul de sare si piper. Se mai da un clocot si gata.

Se serveste cu paste,cu piure sau mamaliguta.

Sursa: Oana

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate in sos de rosii