Fairy Cakes

de Anamaria Cook in Prajituri, 30 Apr 2012 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170g faina (in marea britanie se gaseste faina care creste singura, iar pentru ca nu o gasiti in romania adaugati o lingurita de praf de copt)
  • 170g margarina
  • 170g zahar
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fairy Cakes:

Intr-un bol incapator puneti margarina si zaharul si mixati bine pana margarina devine pufoasa si zaharul sa topit.

Adaugati ouale si esenta de vanilie si mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Dati faina printr-o sita si incorporati-o in mixtura de margarina.

Asezati tecile intr-o forma de muffins sau ungei forma cu putina margarina.

Puneti cate o lingura din compozitie in fiecare teaca.

Puneti forma in cuptorul incins la 190C/gaz 5 pentru 25-30 de minute sau pana prajiturile devin aurii.

Scoateti prajiturile din tava si asezatile pe un gratar, lasatile sa se raceasca.

Cand acestea s-au racit ornati dupa preferinta si gata de servit. Eu am ornat cu un strat de icing si gem.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fairy Cakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MelaniaS 1

02.05.2012, 17:51

Cum ai reusit sa pui icing-ul uniform?

Sim0na 1

02.05.2012, 18:15

ce frumoase sunt... felicitari!

Anamaria Cook 1

02.05.2012, 21:44

@MelaniaS: am intins icing-ul cu o lingura apoi il lasi putin pe o suprafata plana si devine neted.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post