Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

de aziz in Farfalle, 16 Noi 2010 | 10918 vizualizari

 

pentru o cina rapida sint perfecte...:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfale colorate
  • un piept de pasare
  • o ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • 3-4 rosii decojite
  • o crenguta menta verde
  • oregano
  • sare piper
  • o crenguta busuioc verde
  • o lingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu pui si sos de rosii:

pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare si o lingura de ulei.separat intr-o oala se pune ceapa la calit cu rosiile taiate cubulete si usturoiul ;pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste ceapa si rosii si se lasa cu capacul deasupra la inabusit 10 minute se adauga apoi pasta de tomate impreuna cu o cana de apa calda si restul condimentelor plus  o lingurita de zahar se mai lasa pe foc 10 minute.cind pastele sint fierte se scurg de apa si se pun peste sosul de rosii cu pui si se mai fierb 5 minute.se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]