Farfalle cu ricotta si pancetta

de ANCA in Farfalle, 11 Noi 2012 | 4010 vizualizari

 

O reteta rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • farfalle 250 g
  • pancetta / bacon 150 g
  • o cutie ricotta
  • usturoi, dupa gust
  • o mana de mazare
  • 200 g smantana grasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ricotta si pancetta:

Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte.
In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. 

Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute.

Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. 

Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ricotta si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu carnaciori