Farfalle cu ton

de nadina73 in Paste, 31 Aug 2010 | 7777 vizualizari

 

o mancare usora si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle(fundite)250g
  • sare
  • putin ulei
  • 500 g conserva de ton
  • 150 ml pasta de tomate
  • piper
  • 1 ceapa
  • cascaval 100 g
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Se fierb pastele in apa cu sare putin ulei

Se caleste ceapa tocata in putin ulei apoi se pune pasta de tomate si pestele scurs de ulei(eu am avut o conserva de 1 kg si am pus jumatate din ea)

se condimenteaza cu piper  si busuioc dupa care se amesteca cu pastele fierte

Se servesc calde cu cascaval ras deasupra si eu am mai pus si pasta de tomate,deasupra,sant super bune,si au mancat si piticii chiar foarte bine,iar la sotul i-a ramas ceva sa guste si el

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

18.09.2010, 01:04

sincer ma tot gandesc,cum e posibil asa ceva?nu pot sa cred ca imi vad ochii sincereu nu am scris asa ceva

gaby_duceag 1

18.09.2010, 07:12

m-a socat si pe mine, nadina, pt ca eu chiar iti citisem reteta, atunci cand ai pus-o, cand am ras ca e mult cascaval.. uite, am gasit-o http://www.bucataras.ro/retete/1067/farfalle-cu-bacon-si-spanac.html dar e pusa din 2009!!!! aia. o fi ceva ..nu stiu, nu ma pot pronunta ca nu-s in domeniu.

nadina73 1

18.09.2010, 10:44

gat vad ca sa rezolvat ,multumesc mult Bucatarasaseara inmarmurisem sincer cand am vazut nu putem sa cred ,dar e bine cand totul se termina cu binemultumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagne