Fasole bătută

de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 4781 vizualizari

 

Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ardei kapia
  • morcov
  • ceapă
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea fiartă am dat-o prin robot, apoi am adăugat 2-3 linguri de ardei kapia copt, puţină ceapă şi puţin morcov. Ardeiul, ceapa şi morcovul le-am luat din cantităţile pregătite pentru zacusca de fasole. Am curăţat şi pisat 2 căţei de usturoi, pe care i-am adăugat peste fasole, în robot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anomisana 1

14.10.2011, 13:18

Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:00

ce fain arata!

anomisana 1

19.12.2012, 22:23

Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

ULTIMELE COMENTARII

ryansmith11

Despite its simplicity, https://poorbunnygame.io solid foundation of creative puzzles and charming design provides great potential for future updates. Adding new levels, mechanics, or features could easily expand the game’s appeal and longevity.

Cozonac cu nuca si cacao

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata (de post)