Fasole batuta

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 10 Feb 2012 | 5145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • telina,petrunjel
  • 10 catei usturoi
  • foi de dafin
  • 1 cub maggi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem in apa si o lasam peste noapte. O clatim si o punem la foc sa dea un clocot, dupa care o scurgem de apa si o punem la fiert. Adaugam si legumele taiate cubulete mici si 1 lingura de sare. Se adauga si o ceapa taiata marunt si foi de dafin. Se lasa timp de 1 ora la fiert. Cand e gata lasam fasolea si legumele la scurs si se paseaza cu blenderul pana devine pasta. Se adauga si o ceasca de apa sau de zeama in ce a fiert fasolea. Se pune si usturoiul dat pe razatoarea mica sau facut tip mujdei. Cealalta ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline si 1 lingurita de boia dulce. Se orneaza fasolea cu ceapa calita.

TIPS-URI

1

se poate servi cu carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]