Fasole batuta

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 7556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 capatana mare de usturoi
  • sare,piper
  • 50 g ulei
  • 3 linguri de pasta
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la inmuiat de seara, iar a doua zi se lasa in aceeasi apa si se pune la fiert.

Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.

Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.

Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

cccris 1

15.03.2010, 00:00

abia am terminat batuta mea, dar eu pun la ceapa boia dulce, nu rosii. Merge si asa

nadina73 1

15.03.2010, 16:17

ai eu pun boia la ceapa ,orcium arat minunat

adry88 1

07.07.2011, 11:50

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole