Fasole batuta

de ana in Mancaruri de post, 3 Iun 2010 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2  cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • 200 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina.

Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama ,dam deoparte morcovul si telina si pasam,in functie de necesitate adaugam zeama.

Cand se mai raceste putin adaugam uleiul,otetul si 1 ceapa tocata fin.Punem sare dupa gust.

Intr-o cratita calim 1 ceapa in  3-4 linguri de ulei pana devine aurie ,apoi adaugam bulionul si il clocotim putin.

Punem fasolea intr-un bol si o acoperim cu sos.O dam la rece pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:08

ana ce idea buna ca uite chiar mi-a ramas niste fasole si sa vezi ce o bat eu acum! imi place cum ai prezentat-o! sa cu mot, fandosita!

ana 1

06.06.2010, 12:23

Mariana ,multumesc frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstăi de fasole cu usturoi