Fasole boabe scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 31 Aug 2015 | 7702 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe scazuta la tigaie:

Ceapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt.

Adreiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati.

Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat, lasam la sotat 3-4 minute.

Conservele de fasole se desfac, scurgem apa din conserva, clatim putin boabele de fasole, apoi le adaugam peste legumele sotate.

Adaugam un sfert de pahar de apa rece, lasam fasolea la foc mic cca 10 minute, condimentam cu sare si piper dupa gust, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu usturoi