Fasole cu carnaciori

de Corinuta in Porc, 30 Oct 2010 | 6932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe
  • 300 g carnati ardelenesti
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 700 ml suc de rosii(bulion)
  • 4-5 foi de dafin
  • sare, piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi. Se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se arunca apa, se pune alta apa calda si se fierbe cam o ora la foc potrivit impreuna cu frunzele de dafin.

Ceapa si morcovii se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar morcovii felii si se pun la calit in ulei pana se inmoaie. Se taie carnatii in bucati potrivit de mari si se prajesc putin impreuna cu ceapa si morcovii. Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba vreo cinci minute.

Se toarna sosul de rosii peste fasole si se mai lasa sa fiarba impreuna un sfert de ora. Se serveste cu ardei iute daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

31.10.2010, 15:01

cred ca ti-ai schimbat locu in casa stai numai in bucatariesuper buna

Corinuta 1

31.10.2010, 20:11

Nadina, in bucatarie si la calculatoooooor!

elena1988 1

08.02.2011, 10:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]