Fasole cu carnati afumati

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2014 | 11250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole fierte la borcan
  • 50 ml ulei
  • 2 carnati afumati
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel (eu am pus uscat)
  • 2 foi mici de dafin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati afumati:

Intr-o tigaie am pus uleiul si am prajit carnatii, pe care i-am taiat rondele, i-am scos si in uleiul ramas am calit ceapa cu un praf de sare.

Intr-o oala am pus fasolele, am acoperit cu apa, apoi am pus carnatii si ceapa, pe urma bulionul, foile de dafin, patrunjelul, am amestecat putin si le-am lasat sa fiarba. Spre final am pus sarea si am mai lasat cateva minute, apoi am oprit focul.

Merg foarte bine cu muraturi!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole rosie cu carne de porc