Fasole cu ciolan

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2012 | 5682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat 1 kg
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 kg fasole
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan:

Fierb ciolanul la foc mic , iar in paralel am fiert fasolea care am lasat-o in prealabil  la inmuiat peste noapte . Cand carnea incepe sa se desfaca de os opresc din fiert ciolanul pe care il portionez.

Separat intr-o cratita calesc ceapa si morcovul taiat rondele , adaug peste apoi  fasolea , pasta de tomate , ciolanul si apa in care a fiert ciolanul . Adaugam sare si piper dupa gust si putin cimbru pt  aroma  si lasam sa scada la cuptor timp de 1 h

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]