Fasole cu ciolan afumat

de stelianaioana in Porc, 8 Ian 2011 | 3635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ciolan afumat
  • 800 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita boia
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • patrunjel,marar,tarhon,cimbru,sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

se toaca ceapa marunt,morcovul se taie rondele,dupa care le punem la calit in putin ulei.

dupa ce si-au schimbat putin culoarea adaugam boia (eu am pus pasta de ardei facuta in casa).dupa care am adaugat fasolea si ciolanul afumat(oparit in 2 ape).

cand au fost fierte pe jumatate am adaugat : tarhon,piper,patrunjel,foaie de dafin,mararul,cimbru,dupa care am lasat sa se fiarba de tot si am adaugat faina ingrosata cu apa

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]