Fasole facaluita

de vasy16 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2016 | 4403 vizualizari

 

Mama mea facea mereu fasolea facaluita cu usturoi insa mie imi place fara.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • rosii la conserva
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Se scoate fasolea din borcan si se pune intr-o sita de plastic. Se spala bine sub jetul de apa pentru ai lua gustul de conservant.

Se lasa cateva minute la scurs. Intre timp facem prajeala.

Punem uleiul la incalzit si dupa adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute pana cand ceapa ia culoare aramie si adauga rosiile cu un pic de sare si un varf de lingurita de zahar.

Cu blenderul facem pure fasolea adaugand un pic de sare si parte din uleiul de la prajeala.

Se pune crema de fasole intr-un castron sau intr-o farfurie si peste se adauga prajeala.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate face cu fasole fiarta in casa dar dureaza multe ore pana fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]