Fasole galbena pastai cu smantana

de adela1981 in Mancaruri de legume, 6 Sep 2012 | 26698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole galbena pastai
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • 20 gr faina alba
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena pastai cu smantana:

Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici. Calim ceapa in uleiul incins pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul, ardeiul , usturoiul si fasolea  pastai. Se lasa  la foc potrivit si se amesteca, sau se scutura putin tigaia. Turnam apa ca sa acopere legumele , apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam sa fiarba la foc incet. Dupa ce au fiert legumele, faina o amestecam cu smatana de gatit si o adaugam la legume. Se mai lasa pe foc atat cat sa se ingroase putin, apoi presarati frunze de patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu smantana