Fasole la ceaun

de botcrina in Porc, 21 Feb 2013 | 8978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cârnaţ afumat
  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg fasole boabe
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, leuştean, uscate
  • 200 ml bulion
  • apă
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole la ceaun:

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele.

Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să fiarbă.

Când este aproape fiert ciolanul adăugăm fasolea.

După ce toate ingredientele sunt fierte, punem bulionul şi portivim cu condimente.

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Cu pâine proaspătă de casă este foarte  gustoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

22.02.2013, 14:38

Lasa Crina ca data viitoare imi spui si indata fug la tren ,in 2 ore pana o termini de facut is acolo .

botcrina 1

22.02.2013, 19:00

va astept cu drag

Tabita _ 1

04.05.2013, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]