Fasole pastai carbonara

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Oct 2016 | 4221 vizualizari

 

Copiilor nu le place fasolea verde proaspata?
Iata o reteteta ideala pentru a-i face sa manance.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole verde proaspătă
  • 125g bacon afumat
  • 1 cățel de usturoi mic
  • 20 cl smântână
  • 1 lingura faina
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai carbonara:

Se curata si se spală fasolea. 

Fierbeti fasolea 10-15 minute la abur în oala sub presiune. Trebuie sa ramana un pic crocanta. 

Intr-o tigaie se pune la prajit baconul taiat bucatele cu usturoiul tocat marunt.

Se adaugă fasolea și se gateste la foc mediu timp de câteva minute . 

Se adaugă sare și piper după gust. 

Într -un castron , se amestecă crema cu faina si se asezoneaza cu sare și piper. 

Când fasolea este rumenita se toarba crema peste ea.

Se amestecă din când în când și se fierbe la foc mic 5 minute pana cand crema scade si se ingroasa usor.

Se presara patrunjel tocat si se serveste fierbinte. 

Se poate presara desupra un pic de parmezan.

Pofta Buna !

http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/fasole-pastai-carbonara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

mirela0911 1

09.10.2016, 12:33

Rocsi 1

09.10.2016, 19:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane...