Fasole pastai cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 9 Apr 2015 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de carnati de curcan
  • 2 cutii de fasole pastai verde
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 radacina de telina
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • sare/piper/usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carnati de curcan:

Carnatii se taie in doua si se pun la prajit in putin ulei intr-o tigaie wok, se acopera cu un capac.

Cand s-au prajit se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.

Peste uleiul in care am prajit carnatii (daca este prea mult ulei se arunca din el si se lasa putin) se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat fasii lungi.

Dupa cateva minute se pun carnatii taiati feliute si feliile de radacina de telina, se amesteca bine si se pune apa cat sa acopere, lasandu-se la foc mic.

Fasolea pastai se pune intr-o strecuratoare, se clateste sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.

Cand sunt gata legumele si carnatii se adauga fasolea pastai si bulionul, se lasa cateva minute, adaugandu-se si condimentele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

13.04.2015, 15:06

multumesc corinutz

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:56

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan gratinate