Fasole prajite

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Apr 2011 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 200 m lsupa de legume
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajite:

Se fierb fasolele in apa cu sare,  se schimba de 2 ori apa. Se curata ceapa si se caleste, se adauga morcovul dat prin razatoare, pasta de tomate. Se adauga o cana de supa de legume, se adauga fasolele si se lasa sa fiarba impreuna. Cand a scazut aproape toata supa se adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.

Noi am servit cu smantana pentru ca cel mare nu mananca altfel

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]