Fasole scazuta

de ionela2682 in Mancaruri de post, 17 Mar 2010 | 13621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta 500 g
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • bulion 2-3 linguri
  • sare piper condimente
  • foi de dafin
  • 1 cana zeama de la fasolica sau supa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei dupa care se adauga bulionul si rosia taiata in bucati mici.

Se adauga fasolica fiarta in prealabil dar si o cana din zeama in care a fiert aceasta se sareaza, pipereaza se adauga condimente pt fasolica (daca dorim), foile de dafin si se tine pe foc, amestecand continuu ca sa nu se lipeasca pana scade si se leaga putin.

Se serveste cu acrituri alaturi iar daca nu este de post se poate servi cu carnati sau ciolan afumat, eu am facut-o de post asa ca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cuşcuş( de post)