Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 12556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • o ceap mica
  • ulei pentu prajit
  • sare piper
  • o lg bulion
  • o frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.

Adaugam bulionul si fasolea.

Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),

Adauga sare piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole ( 2 )