Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 10971 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: fasole scazuta, retete Mancaruri de post
Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.
Adaugam bulionul si fasolea.
Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),
Adauga sare piper dupa gust.
de MotanLaOale 8
de Constelatialeu 9
de vero_closca 1
de Rocsi 9
Lavinia 1
buna tare
Micutza Luana 1
lavi muahh
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
de Panacris 9
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
pe 26.01 la 12:57
10 comentarii
8 comentarii
7 comentarii
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
mimmi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Georgiana78 1
izulika 1
UrsanMihaela 1
oana_d 1
alina8 1
mihaelabod 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!