Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 21 Iun 2013 | 5139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa uscata
  • 6 fire ceapa verde
  • 3 dire usturoi verde
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde:

Spalam, curatam fasolea si o punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Cand este aproape fiarta curatam si spalam ceapa, apoi o tocam marunt.

Curatam si usturoiul, si il tocam marunt.

Calim ceapa in uleiul incins, iar cand devine sticloasa adaugam pasta de ardei.

Lasam vreo 5 minute, apoi adaugam fasolea fiarta strecurata, amestecam usor cu o lingura, adaugam usturoiul, potrivim dupa gust cu sare si piper si mai lasam 5-10 minute la foc mic.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt.

Servim cu mamaliguta si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

22.06.2013, 11:48

Va multumesc pentru aprecieri!

laura_n 1

22.06.2013, 15:54

adica pastai...)
foarte gustos!

Rocsi 1

22.06.2013, 20:52

Acusi sosesc la masa ca ai pregatit ceva care imi place mult

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]