Fasole verde cu maioneza

de gelu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 4689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 fire de ceapa verde(se poate pune si 2 fire de usturoi verde)
  • 1 legatura marar
  • 6-8 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 200ml ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingurita piper(optional)
  • 1 lingurita de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu maioneza:

Fasolea se curata de capete,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu 1 lingurita de sare cca 1 jumatate de ora,dupa care se strecoara si se lasa la racit.Se prepara o maioneza din 1 galbenus fiert,1 galbenus crud,2 lingurite mustar,vegeta,piper(optional),200ml ulei si se da la rece.Morcovii se curata,se spala si se toaca marunt.Ceapa verde,mararul se toaca marunt.Usturoiul se piseaza.Fasolea scursa si racita se toaca marunt.Eu le-am tocat toate,inclusiv ceapa si mararul in vasul pentru tocat de la blender.Se pun toate intr-un vas potrivit si se amesteca bine,se pune in castroane si se da la rece.Se consuma cu paine prajita sau cu paine calda de casa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute cu ciuperci