Ficat de pui cu legume

de Bya Ralu in Ficat, 20 Noi 2014 | 8082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava ficat de pui+inimi
  • 1/2 de tava ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 leg de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1-2 linguri mazare
  • rosii cherry
  • lapte pentru fiert
  • ulei masline
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu legume:

Ceapa se taie rondele la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Se adauga ciuperciile curatate si taiate cuburi,ardeiul gras cuburi,se pune lapte cat sa acopere,se pun si inimiile si ficatul de pui taiat cuburi.

Se lasa la foc potrivit sa fiarba,daca mai este nevoie se mai adauga lapte.

Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea scursa de zeama si rosiile cherry taiate in 4.

Se condimenteaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel congelat sau proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]