Ficat de vitel cu otet si capere

de Catalina L in Ficat, 11 Aug 2021 | 2316 vizualizari

 

Ficatul este o sursă excelentă de vitamina A, acid folic, vitamina B12, fosfor, fier și niacină.
Conține cea mai mare concentrație de vitamina B12, fiind intrebuințat în tratarea anemiei cronice.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/ficat-de-vitel-cu-otet-si-capere.html

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de ficat de vitel -200 gr
  • 1 ceapa rosie medie
  • 10-20 gr de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura de crema de otet balsamic
  • 1 lingura de otet de mere
  • 75 ml de zeama de pui
  • 1 lingura buna de capere in oțet
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu otet si capere:

Puneti la-ncalzit untul cu uleiul.
Puneti sare si piper pe felia de ficat si puneti-o la prajit 3 minute pe fiecare parte. Scoateti ficatul si rezervati la cald. In aceeasi tigaie puneti ceapa tocata marunt si prajiti-o. Adaugati un pic de unt si amestecati. Cand ceapa este rumenita puneti oteturile si amestecati. Lasati sa reduca si varsati zeama de pui .  Lasati sa fiarba impreuna cateva minute. Incorporati caperele. Puneti felia de vitel. Incalziti impreuna 2 minute. Serviti imediat cu garnitura de ceapa si capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu otet si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie