Ficat fragezit in lapte, la tigaie

de MotanLaOale in Ficat, 13 Dec 2018 | 16222 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 900 g ficat de porc
  • 500 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat fragezit in lapte, la tigaie:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.  

Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  

Se acopera castronul si se tine la frigider minim 4 ore.  

Dupa fragezire, se scoate intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Noi l-am mancat asa simplu cu paine proaspata si muraturi.

Ueiul in care s-a prajit ficatul este foarte gustos cu paine.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu ceapa caramelizata