Ficatei de pui aromati

de Dya Daniela Andrei in Ficat, 18 Apr 2013 | 7472 vizualizari

 

Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui, cam 500g
  • 1-2 cepe albe
  • un fir de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • un pahar cu vin alb
  • o lingura suc de rosii sau bulion
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, oregano, chili
  • cativa catei de usturoi (eu am folosit o capatana intreaga)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui aromati:

Calim ceapa si ardeiul, adaugam ficateii si ii lasam la foc mic sa se patrunda usor. Condimentam (o lingurita plina din fiecare condiment, desi, este indicat sa pastrati gustul ce vi-l doriti, ca sa nu cadeti in cealalta extrema). Punem vinul si usturoiul feliat si lasam la foc mic, sa scada suficient. Adaugam si sucul de rosii/bulionul, mai tinem pe foc cam 10-15 minute si gata!

Ii servim calzi, simpli sau cu o garnitura de piure de cartofi. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (19)

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 10:51

DIANA B 1

15.12.2013, 15:49

Aici am gasit ornamentul si-am stiut si raspunsul

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de ficat de pui