Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel

de Mihaela11_jo in Ficat, 2 Sep 2011 | 9429 vizualizari

 

O reteta specific araba, care are o aroma aparte, rezultata din combinatia usturoi-frunza de patrunjel-melasa de rodie acrisoara.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui proaspat
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper proaspat macinat
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 linguri melasa de rodie acrisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel:

Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici. Se incinge uleiul de masline si se adauga ficatul; se sareaza si pipereaza dupa gust. Se acopera cu un capac si se da focul la minimum. Se lasa 15 minute , apoi se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute. Se presara patrunjelul verde taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute. Se pune pe un platou si se stropeste cu melasa de rodie acrisoara; ii da o aroma deosebita.
I-am  servit cu garnitura de orez cu legume , salata Caprese de rosii si masline verzi picante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]