Ne plac mult ficateii de pui, prajiti, sau gatiti in sosuri, iar de data asta m-am ocupat eu de prepararea lor.
Zic baietii ca au iesit buni.
Se curata ficateii de pui, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.
Se pune grasimea de pui la topit si se adauga ficateii de pui, impreuna cu ceapa si 3 catei de usturoi razuiti.
Se presara boia de ardei afumata, peste ei si se lasa la foc tare, la inceput, pana se rumenesc, apoi se micsoreaza intensitatea focului si se lasa la preparat pana sunt bine patrunsi.
Se stropesc din cand in cand cu sos de soia si se asezoneaza cu putin cimbru.
Se mai intorc de pe o parte pe cealalta pentru a se rumeni uniform.
Spre final se mai adauga 1 sau 2 catei de usturoi, pentru a se pastra aroma acestora.
Se mai potriveste gustul cu putin piper si sare, daca mai este cazul.
Noua ne place sa-i servim alaturi de cartofi si gogosari in otet.