Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins.
Spalam ficateii bine ,ii curatam de pielite si ii taiem bucati mai mici.
Cand ceapa a devenit translucida ,adaugam ficateii ,amestecam continuu pana se albesc pe toate partile ,apoi adaugam ciupercile clatite si scurse.Punem cimbru si piperul si lasam la foc ,amestecand din cand in cand pana scade zeama.Potrivim de sare ,dam jos si lasam sa se raceasca. Intindem aluatul de foietaj dezghetat si il taiem in patrate potrivite ca marime.Punem la mijlocul fiecarui patrat din compozitia de ficat cu ciuperci,apoi aducem pe rand toate laturile spre interior.Intoarcem invers pachetelul format ,il ungem cu oul batut bine si il presaram cu seminte de susan.Asezam pachetelele intr-o tava si dam la cuptor la temperatura mare pana se rumenesc.
Pentru sosul de afine punem la fiert intr-o craticioara dulceata cu zaharul ,vinul si piperul .Lasam sa fiarba pana incepe sa se lege.Servim pachetelele cu sos de afine.