File de pangasius cu salvie si rozmarin

de lia maria in Pangasius, 28 Iun 2010 | 6178 vizualizari

 

Amestecul de salvie si rosmarin da un gust deosebit pestelui .

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri mari de pangasius( 800g)
  • sare
  • piper
  • ardei iute fulgi
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 10 frunzulite de salvie verde
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu salvie si rozmarin:

Fileurile le taiem in doua pe orizontala si le asezonam cu sare, piper si fulgi de ardei, proaspat macinate. Maruntim frunzele si frecam pestele pe ambele parti cu ele. Deasupra stropim cu zeama de lamiae. Dam la frigider pentru cel putin 3h (eu le-am lasat de seara pana a doaua zi) sa se patrunda aromele.

Dam fileurile prin amestecul de faina( vezi la pastrav prajit, am postatat pe 7 iunie), le prajim si le scoatem pe servet absorbant.

Am servit cu cartofi natur pe care iam fiert in apa cu sare, iam stropit cu ulei de porumb si cu mult patrunjel verde peste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

28.06.2010, 20:30

madi draga sigur cu placere, si peste si cartofi

nadina73 1

29.06.2010, 01:39

lia portia lui dana o vreu eu daca ea vrea dora carfori 5 furuc

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:39

ce aromat , eu doar gust pestele si un cartof sa ma edific cum e cu ulei de porumb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste turcesc