File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac

de Panacris in Pui, 16 Iun 2012 | 3813 vizualizari

 

Delicios si gustos1

 

INGREDIENTE

  • flie de pui 500 g.,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • fasole verde 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei verde 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • sare iodata,
  • boia dulce de ardei,
  • marar verde 1 legatura,
  • tagliatele cu spanac 250 g..
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac:

Fileul de pui se prajeste in tigaia de teflon cu un pic de ulei de masline, fara nici un fel de condiment. Intre timp ceapa, ardeiul si morcovii se curata, se toaca marunt si se calesc in putin ulei si apa. Se adauga fasolea, curatata si rupta bucatele. Se asezoneaza de sare, boia si marar. Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert ca. 30 de minute. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se monteaza farfuria si se serveste fierbinte , alaturi de o salata de sezon, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu pui si sos de stridii