Flammkuchen

de hany30 in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2015 | 3539 vizualizari

 

Este usor de facut , o cina rapida fara prea mult efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat din comert
  • 100 gr bacon
  • 200 gr smantana (cel putin 20% )
  • 1 ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flammkuchen:

Ceapa si baconul se toaca marunt , sau fasii , blatul se intinde subtire in tava de copt a cuptorului pe foaie de copt , se intinde smantana uniform , apoi se presarea ceapa si baconul . In cuptorul preincalzit la 200°C , se coace timp de 15-20 minute, in functie de cat de crocanta preferati .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi o bere sau un pahar de vin cald, dar cel mai bine se potriveste aceasta tarta cu vin alb sec !

Daca ti-a placut reteta noastra "Flammkuchen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flammkuchen cu sunca si ceapa