Floare cu ciuperci si cascaval afumat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2014 | 8043 vizualizari

 

Super rapid si gustos, un aperitiv delicios!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj
  • 100 gr cascaval afumat Delaco suplu
  • 3 ciuperci champignion mari
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • un ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floare cu ciuperci si cascaval afumat:

Aluatul de foietaj dezghetat se intinde usor cu sucitorul si se presara cu cascaval Delaco afumat, din cel suplu. Ciupercile taiate si curatate se taie felii si se soteaza in ulei de masline alaturi de usturoiul verde taiat rondele fine. Se presara cu sare, piper si fulgi de ardei iute. Cand s-au inmuiat ciupercile se opreste focul si se rastoarna amestecul peste foaia de aluat si cascaval afumat. Se ruleaza cu grija si se cresteaza din loc in loc, cam la 1 cm distanta. Se muta cu grija aluatul in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se aseaza intr-un cerc, despartind usor aluatul acolo unde l-am crestat, pana se obtine o floare. Se unge tarta cu oul batut si se mai rade putin cascaval deasupra.

Se coace in cuptorul incins la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floare cu ciuperci si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise by Oana