FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 9163 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

15.05.2009, 22:59

habar nu aveam ca se mananca, suna interesant

Bunica 1

15.05.2009, 23:11

Cred ca sunt delicioase. Trebuie sa ai foarte multa rabdare sa umpli florile.

Roda 1

15.05.2009, 23:45

Sigur,dar noi, gospodinele, dam dovada de multa rabdare la bucatarie si pasiune, totodata, pentru ceea ce facem.Iar cand rezultatul este pe masura, nu ne pare rau.Oricum, florile de dovlecel umplute sunt foarte gustoase.Pot fi trecute prin faina, ou si pesmet si fripte in ulei incins,apoi puse pe hartie absorbanta pentru a lasa surplusul de gtrasime. Sunt, intr-adevar, delicioase!

yammy 1

20.05.2009, 15:36

io nu am mancat flori niciodata...trebuie sa incerc

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 15:32

Wow ceva nou!

Bucataras 1

18.10.2009, 08:54

Adriana, nu-i greseala. stigmatul este partea superioara a pistilului, de care se prinde polenul

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]