Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 7709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 g salam uscat picant
  • 150 g bacon
  • 200 g branza telemea
  • 1 cutie ciuperci
  • ketchup
  • 1-2 oua
  • 2 galbenusuri-pt uns  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon , branza si ciuperci:

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oua cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.

Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il punem in forme de chec tapetate cu hartie de copt. Foietajul il ungem cu galbenus... Dam foietajul la copt in cuptorul dinainte incalzit pina face o crusta deasupra. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca putin in forme si apoi se poate portiona.

Se poate servi simplu sau cu ketchup.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon , branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.12.2010, 21:00

Oooooo, ce bun !

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 21:28

Super!*****
Bine ca in sfarsit cineva a postat o papa care nu s-a terminat
Sa mai gustam si noi ceva

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:46

buna si gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive