Foietaj cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 9157 vizualizari

 

A inceput din nou scoala, deci copiilor le trebuie ceva de pachet dimineata ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat foietaj
  • cascaval cca 20gr
  • branza telemea cca 20 gr
  • 1 ou
  • seminte de in
  • un praf de boia iute
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si cascaval:

Aluatul trebuie sa fie complet dezghetat.

Se portioneaza ca in fotografia prezentata, la mijloc asezam cascaval de marimea unui deget iar pe margini branza telemea pentru a evita curgerea acestuia in tava in timpul coacerii.

Deasupra le ungem cu ou batut si presaram putina boia iute si seminte de in.

Le dam la cuptor pentru cca 20 min. la 200 grade.

Le scoatem cand sunt aurii.

Se pot servi atat fierbinti, cat si a doua zi la pachet. :)

 

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]