Foietaj cu branza si masline

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 9093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj cu 2 suluri
  • 200 g masline umplute cu gogosar
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • seminte de chimion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si masline:

Foietajul taiat in patrate cu forma, in mijloc pui o maslina, in alte patrate pui un cubulet de cascaval, aduni colturile si strangi sa nu se desfaca la copt; pui aceste pachetele in tava cu hartie de copt, le ungi cu ou batut, deasupra pui seminte de chimion si dai la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

19.05.2011, 17:41

Tare bine arata .....

Bucataras Medi 1

24.05.2011, 07:25

si mie imi plac tare mult foietajele.................

twilight7 1

01.11.2012, 13:30

arata foarte bine!felicitari!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]