Foietaj cu chimen

de LUK in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 5789 vizualizari

 

rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu chimen:

   Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei dar aveti grija sa fie rece atunci cand lucrati cu el(cititi si instructiunile de pe ambalaj)..intindem foaia,ungem cu oul batut,presaram chimen,taiem fasii pe lungime si latime si coacem la 200de grade pana se rumenesc frumos..15-20min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval