Foietaj cu dovleac

de raluxas in Dulciuri, 19 Noi 2010 | 14717 vizualizari

 

Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • -un pachet foietaj pentru pateuri 800g 
  • -o felie dovleac ras (aceala rotund si portocaliu este mai dulce) 
  • -5-6 Lg zagar 
  • -scortisoara 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa.

Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si mici crestaturi pe suprafata rulourilor.Se lasa la cuptorul putin incalzit in prealabil. Nu dureaza mult pana ce devin aurii rulourile...se poate observa si ca foietajul creste putin.Se taie si se serveste. Optional se poate adauga si zahar pudra, dar dovleacul a fost foarte dulce si nu a mai fost nevoie de zahar pudra.

Se serveste cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]