Foietaj cu muschi file si cascaval

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 4643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj (400 g)
  • 15 feliute muschi file
  • 150 g cascaval Delaco Sofia
  • lapte (pentru uns deasupra)
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu muschi file si cascaval:

Lasam foietajul sa se dezghete, apoi il taiem in doua si intindem fiecare bucata de aluat intr-o foaie subtire.

Asezam o foaie intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

O intepam din loc in loc cu o furculita, apoi asezam feliutele de muschi file si presaram cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intepam si ce-a de-a doua foaie cu furculita din loc in loc, apoi o asezam peste cascaval.

Ungem foaia cu lapte, presaram seminte de susan si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu muschi file si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]