Foietaj cu salam uscat si cascaval

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 8075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj(linco)
  • salam uscat taiat marunt
  • cascaval ras
  • ketchup iute
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat si cascaval:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il mai intindem putin, il ungem cu ketchup, presaram oregano, punem salamul uscat, rulam aluatul si il taiem rondele. Le punem intr-o tava cu hartie de copt si presaram cascaval deasupra, dam la cuptor 15- 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosti cu dovlecei